Blogorođendansko razDARIVANJE

Like Don't move Unlike
 
0

Godinu dana je proletelo od kako je na www.razdanjivanje.com  objavljen prvi blog post. Kada se rodio ovaj digitalni život nisam imala predstavu da ću toliko novih stvari naučiti, ali sam naslućivala da ću uživati u svakom koraku stvaranja njegovog sadržaja i deljenju istog sa vama.

Slika piknika u parku
Piknik je pravi način da se proslavi 1. blogorođendan- Dunavski park, Novi Sad

Kako je rastao blog, rasla sam i ja. Usavršavala se. Pisanje bloga za mene je postalo pravo putovanje, što onda vas čini mojim saputnicima u ovoj avanturi. Ovih godinu dana putovali smo zajedno na Rodos, prisećali se prethodnih putovanja u Maroko, Pariz, Njujork, obišli smo ulice Milana i gradića Komo. A onda su stigli novogodišnji praznici, pa smo jedni drugima poželeli divne želje. U teškim trenucima bilo je i reči utehe i iskrenog deljenja emocija.  U januaru smo obišli bajkoviti Halštat, a proleće je bilo u bojama Srbije- Zaovine, Tara, Divčibare.  I dok ste vi čitali mene, čitala sam i ja vas, bavila se time šta vas zanima i šta volite… Davali ste mi ideje i motivaciju svakim svojim komentarom, porukom, lajkom i šerom! I samo imam potrebu da kažem:

Beskrajno vam hvala! Da vi niste tu, ja ne bih imala kome da razDanjujem.

“Naše je samo ono što poklonimo drugima”- naleteh na ovu misao pre neki dan čitajući. I zaista, uvek me obuzme radost kada treba da poklanjam, čak i više nego kada primam poklone.  Zbog ovoga sam poželela na blogorođendan da tu radost podelim sa vama. I zato…

Neka razDARIVANJE počne!

 

Za vas sam pripremila  2 poklona:

Poklon 1– Neseser za plažu (Women’Secret)

Budući da 65% od ukupnog broja mojih pratilaca čine osobe ženskog pola, prvi poklončić je, shodno tome, prikladan damama. Ukoliko ste osoba muškog pola, sigurna sam da bi se vaša lepša polovina obradovala ovom letnjem poklonćiću. U pitanju je  neseser za plažu, proizvod brenda Women’Secret- savršen letnji modni dodatak za svaku ženu dok na plaži pijucka osvežavajuće napitke.

Slika nesesera za plažu sa dekoracijom
Poklon 1- Neseser za plažu, Women’Secret

Poklon 2– Set praznih bočica (Sephora)

Ako planirate u skorije vreme da putujete negde avionom,  set praznih bočica, proizvod brenda Sephora, biće vam  izuzetno koristan. Da biste mogli uneti u avion kozmetiku (šampon, gel, pasta i aerosoli.) u ručnom prljagu, potrebno je da imate providnu plastičnu kesicu i posudice sa ograničenom mililitražom po propisima. Ovaj set je zgodan i za neko vikend putovanje kada ne želite da pretrpavate kofer glomaznim pakovanjima šampona i gelova.

Slika seta praznih bočica za putovanje
Poklon 2- Set praznih bočica, Sephora

Pravila učešća u Instagram darivanju

Da biste učestvovali u darivanju i dobili jedan od poklona potrebno je  sledeće:
1. Zapratite RazDanjivanje na Instagramu, tj. ako već niste  (ovde)
2. Lajkujte poslednje 3 slike na Instagram profilu
3. Tagujte 3 osobe koje vole da putuju u komentaru ispod slike (ovde) i napišite broj poklona koji biste želeli da dobijete.

Igramo se do srede 1. avgusta 2018. do 22:00. Srećne dobitnike/ dobitnice ću nakon nasumičnog biranja objaviti kroz Instagram Story.

Darivanje važi za teritoriju Republike Srbije, BiH, Hrvatske i Crne Gore.

Bitno je da naglasim da ovo darivanje nije ni na koji način povezano sa Instagramom, Facebook-om, kao ni sa brendovima čije proizvode poklanjam. Sve što se nalazi na fotografijama isključivo je finansirano i osmišljeno od strane RazDanjivanja.

Srećno razDARIVANJE svima!

-vaša Danja

The World is a book and those who don’t travel read only a page.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *